Toate informatiile prezentate in acest site au scop didactic. Nu exista activitate comerciala desfasurata prin intermediul acest domeniu (ITLectures.ro). Denumirea site-ului este proprietate personala (persoana fizica, Vlad-Alexandru Grosu).

Documentatia de specialitate prezenta ca parte a sectiunilor ‘Material de Studiu’ este fie terta-parte, fie personala. Intreagainformatie prezenta in acele fisierele terta-parte (de exemplu fisiere .pdf sau .chm) constituie Drept de Autor al respectivilor autori (in concordanta cu legislatia aplicabila in tarile de origine sau din punct de vedere comercial in momentul in care au aparut ca material disponibil spre vanzare).

O alta informatia prezenta in sectiunile ‘Material de Studiu’ este in parte Drept de Autor personal. Este vorba despre material deja publicat in editura sau in reviste de specialitate recunoscute national sau international (cu ISBN), pentru care sunt fie autor principal fie co-autor.

In sectiunea ‘Utile’ sunt oferite spre descarcare doua variante de medii integrate de dezvoltare (IDE). Acestea sunt oferite sub licenta GPL – aceeasi sub care acele unelte au fost create (Open-Source) si oferite ca material public (utilizare, descarcare etc).

Orice alte date, fotografii sau fisiere de orice natura existente in acest site pot fi folosite doar cu acordul scris – personal si al dezvoltatorului web. Toate drepturile sunt rezervate atat proiectantilor site-ului cat si personal (c) 2016