În atenția studenților anului 2 (opțional MN)

Alegerea intervalului de laborator se va face conform procedurii următoare:

 1. Crearea unui cont pe platforma Infoacad
  • Veți crea cont nou doar dacă nu aveți deja un cont activ
  • Dacă nu vă puteți conecta folosind contul deja existent (stare inactivă, parolă incorectă etc.) contactați-l pe Ștefan ENACHE (email sau fb mess)
  • Se încearcă activarea noului cont creat în cursul zilei de 7 Octombrie, cel târziu până la ora 24.00
  • Notă: dacă rămân conturi inactive după data de 7 Octombrie, administratorul Infoacad va continua activarea acestora și în zilele următoare (cel târziu până Miercuri, 10 Octombrie). Volumul de muncă este semnificativ
 2. Începând cu 10 Octombrie, odată autentificat pe platformă, veți putea alege efectiv intervalele de laborator folosind meniul ‘Intervale MN 2018’ (prezent în panoul de comandă din partea stângă a paginii).
 3. Intervalele respective de laborator vor fi plasate și în orarul oficial al anului 2.

Acesta este planul de lucru propus. Mai pot apărea întârzieri datorate numărului mare de studenți din opțiuni (~340).

Sperăm ca totul să decurgă normal și în acest fel să putem începe (cu întârziere) activitățile aferente disciplinei. Se lucrează cu semi-grupa, astfel încât o lucrare de laborator se schimbă la 2 săptămâni.

Lucrarea de laborator care se presupune că ar fi avut loc în primele două săptămâni se va absorbi în lucrarea 2 de laborator.
Cel mai probabil, dacă totul se desfășoară conform planului propus, prima lucrare oficială de laborator se va desfășura în săptămâna 4.

Vă mulțumim,
Colectivul disciplinei