(Updated: September 12th, 2023)

În vederea asigurării fluenței tratării cererilor de transfer (din diferență) venite din partea voastră, detaliem în cele ce urmează pașii necesari.
Etapele prezentate în continuare sunt necesare doar în situația în care se dorește refacerea disciplinei cu un alt titular (al doilea caz din procedura oficială a facultății, pe care o găsiți aici).

 1.  Crearea unui cont individual pe platforma StudentSupport (obligatoriu) [link-ul către această platformă apare și în meniul principal al site-ului]
  1. Nu se acceptă cereri scrise de mână (!)
  2. Toate cererile se bazează pe un cont activ pe StudentSupport
  3. Toate cererile acceptate (vezi mai jos) se listează de pe StudentSupport, din contul Dvs.
  4. Dacă sunt probleme de orice fel privind accesul pe platformă, contactați prin email administratorul acesteia (Ștefan Enache)
 2. Odată autentificat pe platformă, accesați secțiunea ‘Cereri transfer‘ din partea stângă a paginii:
  1. Se poate depune o singură cerere de transfer pentru fiecare disciplină (!)
  2. Completarea cererii se face o singură dată (!)
  3. Nu există posibilitatea revenirii, în cazul unor eventuale erori (dacă acestea există ni le semnalați și doar atunci vom putea face corecții)
  4. Datele oferite vor fi verificate prin intermediul secretariatului / studenti.pub.ro
  5. Termenele limită maxime (hard-deadlines) proprii de preluare și deliberare asupra cererilor de transfer depuse îl vor respecta pe cel oficial, impus de către secretariat (v. link-ul anterior). Aceste termene proprii vor fi anunțate pe canale digitale sau direct prin email către studenții doritori.
   Atenție!
   Secretariatul poate avea propriul termen limită de depunere a cererilor. Dacă situația o cere ne vom adapta termenele propriu, în consecință.
 3. Starea inițială a unei cereri nou depuse este ‘În curs de procesare‘.
  1. Verificați periodic starea acesteia, întrucât le putem procesa oricând.
  2. Există mai multe stări posibile ale unei cereri, fiecare dintre voi putând avea câte un răspuns (posibil diferit) pentru fiecare cerere depusă (!)
  3. Nu se garantează acceptarea tuturor cererilor, existând criterii clare de evaluare a acestora.
   1. Trebuie respectată, pe cât posibil, limita impusă de Decanat: 5 cereri transfer/disciplină (!)
 4. În cazul unei cereri cu stare ‘Acceptată‘ sau ‘Acceptată condiționat‘:
  1. Studentul respectiv va trebui să listeze cererea (din contul propriu StudentSupport) în vederea semnării acesteia de către titularul de curs.
  2. Studentul va trebui să își aleagă intervalul de laborator în care se dorește înrolat.
   1. Această operațiune este impusă și de secretariat, existând condiția de a nu exista suprapunere între orarul personal și cel al noului titular, pentru activitățile pentru care se cere transfer.
    1. Această alegere poate avea loc și pe platforma StudentSupport (v. mai jos)
   2. Pentru alegerea intervalului de laborator se urmează link-ul ‘Alegere interval‘ prezent în pagina de ‘Vizualizare a cererilor‘ (pagină individuală)
  3. Intervalul de laborator odată ales NU mai poate fi schimbat pe parcursul semestrului (!)
 5. (Uzual) Data la care titularul va fi disponibil pentru semnarea cererilor acceptate este: primul curs oficial (curs administrativ), conform orarului seriei E (anii 1 și 2).

Vă mulțumim,
/Colectivul disciplinei